Ndërlidhjet

ATHINË


Sipas hulumtimeve të opinionit grek rreth 80 përqind e qytetarëve e kundërshtojnë antërarësimitn e Maqedonisë me këtë emër në NATO. Këtë çështje e ka diskutuar sot shefja e diplomacisë greke Dora Bakojanis në Athinë me nënsekretarin amerikan të shtetit Nikolas Bërns i cili po qëndron për vizitë tri ditëshe në Greqi. Në qendër të diskutimit ka qenë fakti se Kroacia i ka përmbushur kërkesat për tu anëtarsuar në NATO derisa Shqëpëria dhe Maqedonia janë ende shumë larg ka thënë një burim grek.
XS
SM
MD
LG