Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian tha se "vendimi për statusin e ardhshëm të Kosovës duhet të merret në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara", dhe theksoi se "Komisioneri Oli Rehn ka bërë thirrje që të gjendet zgjidhje e qartë dhe e qëndrueshme, por pa kurrfarë shtyrjesh të panevojshme".
Zëdhënësja Kristina Nagy, i bëri këto komente në pyetjen nëse Komisioni Evropian është i gatshëm të dërgojë misionin e vet në Kosovën e pas statusit.
XS
SM
MD
LG