Ndërlidhjet

SHKUP


Vendet e Kartës së Adriatikut, Maqedonia, Shqipëria dhe Kroacia, sot përmes delegacioneve të tyre në Asamblenë Parlamentare të NATO-s kanë shprehur bindjen e plotë se deri në Samitin e Bukureshtit dot'i përmbushin të gjitha reformat e nevojshme për të marrë ftesë për anëtarësim në NATO. Në një konferencë të mbajtur në Shkup, këto shtete gjithashtu i kanë dhënë mbështjetje propozimit të Ahtisarit për zgjidhjen e statusit të Kosovës.
XS
SM
MD
LG