Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi i Unitetit i Kosovës sot shpalli konkursin për flamurin dhe stemën e re të Kosovës. Rregullat mes tjerash, parashohin që flamuri të mos e përmbajë shqiponjën, dhe kryesisht të mos i ketë ngjyrat e flamurit shqiptar, serb apo të ndonjë flamuri të vendeve fqinje.
XS
SM
MD
LG