Ndërlidhjet

PRISHTINË


Britania angazhohet që për statusin e Kosovës të miratohet një rezolutë, e cila do të ketë për bazë planin e Ahtisarti dhe do të mbështetet nga gjitha vendet anëtare të Këshillit të Sigurimit, tha Anthony Smith drejtor politik për Evropën në Ministrinë e Jashtme Britanike.Smith sot është pritur nga udhëheqësit e institucioneve dhe ata të opozitës.
XS
SM
MD
LG