Ndërlidhjet

PRAGË


Kosova duhet të jetë e pavarur. Rusia dhe vendet e tjera anëtare të Këshillit të Sigurimit duhet të përmbushin premtimin që Këshilli bëri në '99 për të përfudnuar procesin e vetqeverisjes së Kosovës. Alternativa të tjera të qëndrueshme nuk ekzistojnë, shkruajnë në një koment të përbashkët të botuar në të përditshmen IHT 10 ish ministra të punëve të jashtme të SHBA-ve, Gjermanisë, Australisë, Kanadasë, Francës, Luksemburgut, Danimarkës, Suedisë, Polonisë dhe Hollandës.
XS
SM
MD
LG