Ndërlidhjet

DUBAI


Dubai është dakorduar ta blejë anijen "Mbretëresha Elizabeta 2", dhe anijen e famshme ta shndërrojë në hotel dhe muze lundrues. Anija, në bordin e së cilës ka dhe shitore, pritet të arrijë në Dubai në vitin 2009.
"Mbretëresha Elizabeta 2" u lëshua në përdorim në vitin 1969 dhe mbi 800 herë e ka kaluar Atlantikun.
XS
SM
MD
LG