Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Agim Çeku tha se Prishtina në asnjë mënyrë nuk do lejojë të bisedohet për planin e Martti Ahtisarit mbi statusin e Kosovës.
"Për Prishtinën bisedimet kanë përfunduar dhe për paketën e Ahtisaarit nuk do të ketë më negociata", tha Çeku. Ai shtoi se "çdo shtyrje e zgjidhjes së statusit të Kosovës mund të ndikojë në qëndrimin e qytetarëve ndaj udhëheqësve politikë të Kosovës dhe mund të shndërrohet në frustrim të qytetarëve".
"Çdo shtyrje e dëmton procesin dhe stabilitetin. Jam i sigurtë se Kosova në çfarëdo mënyre do të bëhet e pavarur", ka thënë Çeku.
XS
SM
MD
LG