Ndërlidhjet

JAGODINA


Ish kryeministri i Kosovës Bajram Rexhepi deklaroi se Kuvendi i Kosovës do shpallë pavarësinë, ndërsa veriu i Kosovës do të ketë autonomi të gjerë brenda Kosovës së pavarur.
"Mund të presim më së shumti dy ose tre muaj, dhe pastaj nëse Rusia i vë veto ndaj planit të Ahtisaarit, siç edhe pritet, Kuvendi i Kosovës do të shpallë pavarësinë", tha nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës për televizionin Palma Plus.
Sipas tij, sapo Kuvendi të shpallë pavarësinë, SHBA dhe disa vende të BE do ta njohin Kosovën e pavarur.
XS
SM
MD
LG