Ndërlidhjet

SHKUP


Kryeministri Nikolla Gruevski ka vlerësuar se pranimi i vendit në NATO është bërë realitet dhe ka theksuar se Maqedonia do të bëjë gjithçka që të jetë e gatshme për të marrë ftesën për anëtarësim.
Grueski i ka bërë këto vlerësime në një letër drejtuar presidentit amerikan George Bush, të cilin e ka falënderuar për ndihmën e madhe që Shtetet e Bashkuara i japin Maqedonisë në forcimin e shumëetnicitetit, demokracisë dhe ekonomisë së lirë.
XS
SM
MD
LG