Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shërbimi Qendror i Zbulimit i publikoi qindra faqe të raporteve interne për keqmenaxhimet brenda CIA-s, që shkaktuan skandal nga mesi i viteve të 1970-ta lidhur me spiunimin e brendshëm.
Në 693 faqet ka detaje për komplote kundër liderëve të huaj, si p.sh. Fidel Castro, testim të drogave tek qytetarët, të cilat mund të ndryshojnë mendimet dhe sjelljen e tyre, përgjimin e gazetarëve, si dhe hapjen e postës ndërmjet Shteteve të Bashkuara dhe Kinës e Bashkimit Sovjetik.
XS
SM
MD
LG