Ndërlidhjet

PRISHTINË


NATO do të parandalojë të ashtuquajturën "gardë të vullnetarëve" të nacionalistëve serbë që ta shënojnë përvjetorin e Betejës së Kosovës, me qëllim që të shmanget rreziku i përplasjes me shqiptarët.
"Nëse ata vijnë, duhet ta kenë të qartë se misioni ynë është ndërhyrja e menjëhershme, dhe ne këtë do ta bëjmë", ka thënë komandanti i KFOR-it, Roland Kather.
XS
SM
MD
LG