Ndërlidhjet

TIRANË


Kuvendi i Shqipërisë sot mblidhet për të zgjedhur presidentin e ri të vendit, ndonëse partitë kryesore nuk kanë arritur të merren vesh për emërimin e kandidatëve për këtë post.
Presidentit Alfred Moisiu mandati i skadon më 24 korrik, dhe deri atëherë duhet zgjedhur presidenti i ri.
Zgjedhja e presidentit bëhet me 3/5 e votave të kuvendit, apo 84 nga 140.
XS
SM
MD
LG