Ndërlidhjet

PRAGË


Grupe iranianësh mbrëmë i vunë zjarrin të paktën një pike karburanti në Teheran, pas pritjeve të gjata në radhë shkaku i racioneve që caktoi Ministria e Naftës.
Mediat shtetërore njoftuan se "vandalët" kanë dëmtuar "disa pika karburanti", dhe se disa persona janë arrestuar.
Masat e reja lejojnë që automjetet private të marrin vetëm 100 litra benzinë në muaj.
Irani është eksportuesi i katërt në botë i naftës së papërpunuar, por ka mungesë të rafinerive, dhe kjo detyron vendin të importojë sasi të mëdha benzine.
XS
SM
MD
LG