Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Joakim Rycker ka nënshkruar vendimin ekzekutiv që i ndalon hyrjen në Kosovë të së ashtuquajturës "Garda e Car Llazarit" për të shënuar përvjetorin e Betejës së Kosovës. I njëjti vendim ndalon dhe cdo lloj aktiviteti të grupimit të mësipërm dhe të tjerave të ngjashme në Kosovë.
XS
SM
MD
LG