Ndërlidhjet

KAIRO


Duke shfrytëzuar analizën e ADN-së dhe teste tjera shkencore, autoritetet e Egjiptit kanë identifikuar mumien e gruas faraone Hatshepsut. Mumia u zbulua në Luginën e Mbretërve para një shekulli.
Hatshepsut ka sunduar Egjiptin në shekullin XV para epokës së re.
XS
SM
MD
LG