Ndërlidhjet

UELLINGTON


Qendra në Serbi, Bosnjë-Hercegovinë, Azerbaxhian, Turkmenistan dhe Irak i janë shtuar listës së monumenteve të mbrojtura nga UNESCO. Vendimi u morrë gjatë takimit të kësaj organizate në Zelandën e Re.
XS
SM
MD
LG