Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Vojisllav Koshtunica paralajmëroi sot se qeveria e tij në bashkëpunim me grupet parlamentare do të kërkoj që Kuvendi i Serbisë gjatë këtij mjuaji të debatoj për Kosovën. Ai tha se qeveria e Serbisë insiston që të fillioj procesi i ri i negociatave, i cili do të udhëhiqej me mandatin e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara dhe me ndërmjetëeues të ri.
XS
SM
MD
LG