Ndërlidhjet

QYTETI I GAZËS


Pas afër 4 muaj rrëmbimi reporteri i BBC-së Alan Johnson është liruar në Qytetin e Gazës. Ai u dorëzua zyrtarëve të Hamasit nga rrëmbyesit islamist. Johnonston përshkruan rrëmbimin si kohën më të keqe " 16 javët e fundit, kanë qenë më të këqijat për jetën time. Ishte sikur të jesh i varrosur për së gjalli, i shkëputur nga bota, nganjëherë tmerruese. Ishe në duart e persona të rrezikshëm dhe të paparashikueshëm" ka thënë Johnson. Gazetari Johnosn u zhduk me 12 mars të këtij viti, ndërkaq përgjegjësinë për rrëmbimin e tij e kishte marrur grupi Ushtria e Islamit.
XS
SM
MD
LG