Ndërlidhjet

NJU JORK


"Nëse statusi i ardhshëm mbetet i padefinuar atëherë ekziston rreziku real që progresi i arritur nga Kombet e Bashkuara dhe nga Institucionet e Përkohshme të Kosovës do të fillonte të shkatërrohet", thuhet, pos tjerash, në raportin e sekretarit të përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, Ban Ki-moon, i cili të hënën do të prezentohet në Këshillin e Sigurimit. Ky raport është publikuar në faqen e Kombeve të Bashkuara në Internet. Mëtutje, zoti Ban thotë se "përcaktimi i statusit të ardhshëm të Kosovë duhet të mbetet prioritet për Këshillin e Sigurimit dhe për gjithë bashkësinë ndërkombëtare".
XS
SM
MD
LG