Ndërlidhjet

MOSKË


Derisa statusi i Kosovës nuk zgjidhet në Këshillin e Sigurimit ka shumë mundësi që pavarësia të shpallet njëanshëm, ka thënë dje ambasadori i Britanisë së Madhe në Rusi, Toni Brenton. "Kosova de fakto është e pavarur qe tetë vite dhe populli i saj qartas e dëshironë pavarësinë", ka thënë Brenton, duke paralajmëruar që ekziston mundësi e madhe e shpalljes së njëanshme të pavarësisë derisa bashkësia ndërkombëtare nuk e zgjidhë problemin nëpërmjet të rezolutës së Këshillit të Sigurimit.
XS
SM
MD
LG