Ndërlidhjet

QYTETI I GUATEMALËS


Komiteti Olimpik ndërkombëtar tërhoqi vëmendjen që Lojërat Olimpike të vitit 2008, që do mbahen në Pekin të mos përdoren si platformë për agjenda politike apo sociale.
Grupet e të drejtave të njeriut e kanë kritikuar Kinën në vazhdimësi për mosrespektim të të drejtave të njeriut dhe për dështim të përmirësimit të gjendjes së këtyre të drejtave para Lojërave Olimpike të 2008.
XS
SM
MD
LG