Ndërlidhjet

DUBROVNIK


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jaap De Hoop Scheffer kërkoi nga vendet ballkanike të angazhohen për integrimet euro-atlantike dhe është deklaruar kundër shtyrjes së panevojshme të përcaktimit të statusit të Kosovës.
"Plani i Ahtisaarit është bazë e drejtë dhe e gjithanshme për vendimin në Këshillin e Sigurimit", tha de Hoop Scheffer.
Këto Komente kreu i NATO-s i bëri në Dubrovnik në takimin e vendeve të Evropës Juglindore.
Në takim po marrin pjesë kryeministrat e Kroacisë, Maqedonisë, Moldavisë, Rumanisë, Kosovës, Serbisë dhe Sllovakisë.
XS
SM
MD
LG