Ndërlidhjet

VATIKAN


Papa Benedikti i XVI-të ka autorizuar përdorimin më të gjerë të atyre që njihen si mesha të vjetra latine. Në një letër Papa hedh poshtë kritikat ndaj këtij vendimi, sipas të cilave kjo lloj meshe mund të përcajë katolikët dhe të kthejë pas reformat.
Papa Benedikti i XVI-të theksoi se "nga përpjekja për t'u pajtuar me tradicionalistët nuk duhet të trembemi".
XS
SM
MD
LG