Ndërlidhjet

LISBONË


Shtatë monumente janë zgjedhur si Mrekullitë e Reja të Botës gjatë një votimi nëpërmjet të Internetit, në të cilin morën pjesë më se 100 milionë njerëz. Fitues janë Statuja e Krishtit Shpëtimtar në Brazil, Maçu Pikçu në Peru, Piramida Çiçen Ica në Meksikë, Muri i Madh në Kinë, qyteti Petra në Jordani, Koloseumi në Romë dhe Taxh Mahali në Indi. Ky aksion është organizuar nga aventurieri zviceran, Bernard Weber.
XS
SM
MD
LG