Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Shefi i UNMIK-ut Joakim Ryker do të paraqesë raportin e rregullt tre mujor para Këshillit të Sigurimit në Nju Jork.
Para nisjes Rycker ka deklaruar se do t'ia bëjë të ditur Këshillit të Sigurimit përparimet e shënuara në Kosovë dhe rrezikun që parqet mospërcaktimi i statusit për Kosovën dhe rajonin.
XS
SM
MD
LG