Ndërlidhjet

NJU JORK


Në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara sot mbahet një seancë për Kosovën, në të cilën kryeadministratori Joachim Ruecker do ta paraqes raportin për zhvillimet në Kosovë. Para nisjes për në Nju Jork, zoti Ruecker deklaroi se do ti prezentoj përparimet e shënuara dhe rrezikun që paraqet mospërcaktimi i statusit final për Kosovën.
XS
SM
MD
LG