Ndërlidhjet

TEHERAN


Një delagacion i Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Bërthamore do të vizitojë Iranin për të diskutuar rrugët për zgjidhjen e problemeve lidhur me programet bërthamore të Republikës Islamike.
Në qershor Teherani zyrtar dhe Agjencia Ndërkombëtare e Energjisë Bërthamore ranë dakord për "një plan veprimi" për të sheshuar problemet.
XS
SM
MD
LG