Ndërlidhjet

BEOGRAD


Britania beson se plani i të dërguarit të posacëm të Kombeve të Bashkuara Marti Ahtisari është bazë e mirë, dhe se pavarësia e mbikqyrur është opcioni i vetëm real për zgjidhjen e statusit të Kosovës, ka thënë ambasadori i Britanisë në Beograd Stiven Vordsvort.
Në një intevristë për mediat serbe, Vordstvord tha se Londra përkrah vazhdimin e bisedimeve për Kosovën nëse kështu vendos Këshilli i Sigurimit, por konsideron se mundësitë që palët të arrijnë kompromis përmes negociatave janë të vogla.
XS
SM
MD
LG