Ndërlidhjet

STRASBURG


Përdorimi i termometrave me mërkur dhe aparatet e tjera matëse që përdorin mërkurin do të hiqen nga përdorimi në 27 vendet e Bashkimit Evropian.
Qëllimi i këtij vendimi është mbrojtja e shëndetit të qytetarëve.
XS
SM
MD
LG