Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti i Rusisë, Vlldimir Putin sot ka nënshkruar dekretin me të cilin suspendohet pjesëmarrja e Rusisë në marrëveshjen kryesore, që i kufizon forcat konvencionale në Evropë. Një zëdhënës i OSBE-së tha se kjo organizatë është shumë e shqetësuar me këtë veprim të Rusisë, ndërsa NATO-ja ka vlerësuar se veprimi i Moskës është "zhgënjyes" dhe "një hap prapa".
XS
SM
MD
LG