Ndërlidhjet

NJU JORK/MOSKË


Në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara sot diskutohet për rezolutën për Kosovën, e cila është sponsorizuar nga Shtetet e Bashkuara dhe vendet e BE-së, që janë anëtare të Këshillit. Lidhur me këtë projekt rezolutë, ambasadori amerikan në OKB, Zalmay Khalilzad pat thënë se "esenca e asaj që propozuam nuk është subjekt i ndryshimeve", por se "propozuesit janë të hapur për sugjerimet e arsyeshme të Rusisë. Zyrtari rus, Konstantin Kosaçov tha sot se rezoluta "ende nuk është e gatshme për shqyrtim dhe votim" në Këshillin e Sigurimit.
XS
SM
MD
LG