Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Vendet evropiane dhe Shtetet e Bashkuara kanë paraqitur formalisht draft rezolutën për Kosovën në Këshillin e Sigurimit, por nuk kanë vendosur nëse do të bëjnë thirrje për votim. Paraqitja e draftit që u bë mbrëmë vonë, do të thotë se votimi mund të thirret pas 24 orëve por një gjë ë tillë nuk është e domosdoshme. Sponzorizuesit e projektrezolutës thonë se nuk ka orar të përcaktuar për votim, por ata do të presin reagimin e Moskës dhe pastaj do të marrin vendim që eventualisht të veprojnë jashtë Këshillit të Sigurimit.
XS
SM
MD
LG