Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi I Unitetit mban sërish sot takim për të formësuar një qëndrim unik rreth zhvillimeve te fundit të statusit, më të cilin qëndrim do të paraqiten në takimin me sekretaren amerikane të shtetit Condoliza Rice. Takimi është paraparë të mbahet me 23 korrik. Anëtarët e Ekipit të Unitetit kanë thënë se Këshilli i Sigurimit i OKB-së ka dështuar në çështjen e statusit të Kosovës dhe kanë kërkuar nga perëndimi që të ofrojë rrugë alternative për pavarësi.
XS
SM
MD
LG