Ndërlidhjet

HAGË


Ish kryeminisitri i Kosovës, Ramush Haradinaj, i cili gjendet para Gjykatës Ndërkombëtare për ish Jugosllavinë, nuk do të lirohet me kusht gjatë muajit në vazhdim, kohë kur dhe procesi nuk zhvillohet.
Arsyeja e moslirimit me kusht për një muaj sipas Gjykatës lidhet me "atmosferën e frikës" që rrethon rastin në fjalë.
XS
SM
MD
LG