Ndërlidhjet

KONJAK


Kreu i organizmit që drejton Turin e Francës ka kërkuar nga federata botërore e ciklizmit të japë dorëheqjen për shkak të mosndërgjegjësimit në cështjet që kanë të bëjnë me përdorimin e substancave narkotike nga ciklistët.
Turi i Francës, që përfundon në Paris sot, dhe është njëherësh gara më e rëndësishme në ciklizëm, këtë vit është përfshirë nga një numër skandalesh që lidhen me lëndët narkotike.
XS
SM
MD
LG