Ndërlidhjet

PRISHTINË


Anëtarët e Ekipit të Unitetit kanë siguruar deputetët e Kuvendit se në negociatat 120 ditëshe nuk do të negociohet pavarësia, nuk do të cënohet integriteti territorial i vendit dhe nuk do të hapet pakoja e Ahtisaarit.
Gjatë debatit në Kuvend shefat e grupeve parlamentare kanë kërkuar qartësim të procesit të statusit, si dhe njëherësh kanë kërkuar që nëse nuk ka pavarësi me automatizëm, atëherë ajo të shpallet nga Kuvendi i Kosovës.
XS
SM
MD
LG