Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministri për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Slobodan Samarxhiq ka deklaruar se për Serbinë është shumë me rëndësi që Këshilli i Sigurimit të miratojë propozimin e Grupit të Kontaktit për bisedimet midis Prishtinës dhe Beogradit për statusin e Kosovës.
"Brenda Grupit të Kontaktit vendoset me konsensus, nuk ka veto, por as mbivotim, pra ai në fund të fundit nuk vendos për asgjë" ka thënë Samarxhiq.
XS
SM
MD
LG