Ndërlidhjet

PEKIN


Mbi 500 njerëz kanë vdekur dhe rreth 200 milionë të tjerë janë prekur nga përmbytjet më të kqëija me të cilat është përballur ndonjëherë Kina.
Kjo bëhet e ditur nga Kryqi i Kuq, që ka ndihmuar dhe në zhvendosjen e së paku 5 milionë banorëve, shtëpitë e të cilëve janë dëmtuar nga rreshjet.
XS
SM
MD
LG