Ndërlidhjet

STOKHOLM


Kryeqyteti i Suedisë ka vendosur taksë të re për automjetet me qëllim që të reduktohet trafiku dhe ndotja e ajrit në Stokholmi.
Taksa prej 1.5 deri 3 dollarë u vendos pasi u miratua nga qytetarët në referendum, ndërsa do të paguhet nga të gjithë vozitësit, të cilët hyjnë në qytet çdo ditë pune prej orës 6.30 deri 18.30.
XS
SM
MD
LG