Ndërlidhjet

STOKHOLM


Kryeqyteti i Suedisë ka vendosur taksë të re për automjetet me qëllim që të reduktohet trafiku dhe ndotja e ajrit në Stokholm.
Taksa prej 1.5 deri 3 dollarë u vendos pasi u miratua nga qytetarët në referendum, ndërsa do të paguhet nga të gjithë vozitësit, të cilët hyjnë në qytet çdo ditë pune prej orës 6.30 deri në orën 18.
XS
SM
MD
LG