Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministri i Jashtëm i Serbisë Vuk Jeremiç ka deklaruar se mund të gjendet zgjidhje kompromisi për statusin e Kosovës.
Në një intervistë për radion shtetërore britanike, Jeremiç ka shtuar se Kosovës mund t'i jepet "shkalla më e lartë e autonomisë që ekziston në botë", me qasje të drejtpërdrejtë në institucionet ndërkombëtare financiare dhe një "formë e përfaqësimit të jashtëm".
XS
SM
MD
LG