Ndërlidhjet

BUKURESHT


Autoritetet rumune kanë njoftuar se më shumë se 100 romë nga Serbia kanë kaluar ilegalisht kufirin në Rumani për të kërkuar azil në këtë vend.
Romët kanë thënë se janë sulmuar dhe abuzuar në Serbi, ndonjëherë edhe nga policia.
Policia serbe ende nuk ka bërë ndonjë koment.
XS
SM
MD
LG