Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëvendës shefi i UNMIK-ut Steven Shook sot e paralajmëroi mundësinë që nga fundi i gushtit apo fillimi i shtatorit të caktohet data për zgjedhjet parlamentare në Kosovë.
"Ka ende gjëra që duhen definuar lidhur me zgjedhjet, por caktimi i datës do të jetë shumë i rëndësishëm nga pikëpamja teknike dhe ligjore e përgatitjes së zgjedhjeve", tha Shook pas takimeve me presidentin e Kosovës Fatmir Sejdiu dhe kryetarin e Kuvendit, Kolë Berisha.
XS
SM
MD
LG