Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan, George Bush e ka nënshkruar ligjin për zgjerimin e të drejtave të qeverisë së Shteteve të Bashkuara për përgjimin e të dyshuarve të jashtëm terrorist pa nevojë për leje gjyqësore. Ky ligj u mundëson autoriteteve që t'i vëzhgojnë komunikimet elektronike, bisedat telefonike dhe postën elektronike, që kalojnë nëpër Shtetet e Bashkuara, e që janë bërë nga individët jashtë SHBA-ve. Ky legjislacion pat kaluar në Senat dhe në Dhomën Përfaqësuese.
XS
SM
MD
LG