Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Koshtunica ka vlerësuar se bisedimet e reja rreth Kosovës, me ndërmjetësuesit e rinj "hapin mundësi" që të arrihet deri tek kompromisi.
Sipas tij edhe në bisedimet e reja Serbia dhe Rusia do të mbrojnë politikën e përbashkët parimore të bazuar në respektimin e parimeve themelore të së drejtës ndërkombëtare.
"Është me rëndësi që sa më shumë shtete të Këshillit të Sigurimit dhe sa më shumë shtete evropiane ta mbështesin këtë politikë, në mënyrë që të arrihet deri tek një marrëveshje mes palëve për statusin e ardhshëm të Kosovës", theksoi Koshtunica.
XS
SM
MD
LG