Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Treshja negociatore nuk do të propozojë, por do të pajtohet me ato që do të bien dakord palët”,ka thënë sot I dërguari amerikan në treshen e GK-se Frank Wisner. Treshja negociatore ka takuar sot në Prishtinë Ekipin e Unitetit dhe përfaqësues ndërkombwtarë. I dërguari i Bashkimit Evropian në treshen negociuese Wolfgang Ishinger ka vlerësuar se takimet e para me Prishtinën dhe Beogradin kanë shënuar një fillim të mirë të negociatave 120 ditëshe. Presidenti Fatmir Sejdiu ka paraqitur para treshes një platformë për negociata, ndër pikat themelore të së cilës janë mosnegociimi I pavërsië, moshapja e pakos së Ahtisaarit dhe mosndarja e Kosovës. (Më shumë në Aktuale)
XS
SM
MD
LG