Ndërlidhjet

PRISHTINË


Treshja ndërkombëtare për statusin e Kosovës sot në Prishtinë është takuar me përfaqësuesit e serbëve të Kosovës. Pas takimit, liderët serbë thanë se treshja ndërkombëtare u ka garantuar atyre se nuk do të ketë paragjykim të statusit dhe kufizime në kohë. Pas takimit përgfaqësuesi i Bashkimit Evropian, Wolganfg Ischinger tha se "ne po kërkojmë nga të dy palët që ta kuptojnë se marrëveshja e arritur me pajtueshmëri do të ishte shumë më tepër në interes të BE-së dhe të bashkësisë ndërkombëtare në tërësi".
XS
SM
MD
LG