Ndërlidhjet

BERLIN


Komandanti i KFOR-it në Kosovë, Roland Kather ka ftuar treshen ndërkombëtare që sa më shpejtë të arrtijë zgjidhjen për statusin e Kosovës, për shkak të qytetarëve të Kosovës dhe të ardhmes së tyre.
Pavarësisht se a bëhet fjalë për pakicën serbe apo shumicën shqiptare në Kosovë, "njerëzve u duhet ky vendim në mënyrë që ta kenë të qartë ardhmërinë e tyre", i tha gjenerali Kather radios kombëtare gjermane, DLF.
XS
SM
MD
LG