Ndërlidhjet

NISH


Ish kryeministri i Serbisë Zoran Zhivkovic ka potencuar se negociatat midis shqiptarëve dhe serbëve për të ardhmën e Kosovës janë të gjykuara për dështim përderisa nuk fillojnë bisedimet për ndarje të Kosovës. "Bisedimet shqiptaro-serbe nuk do të kenë shumë mundësi për sukses nëse nuk bisedohet për temat që çojnë në zgjidhje më pak te keqe. Idea e ndarjes së Kosovës është e keqja më e vogël për të dyja palët" ka thënë Zhivkoviç.
XS
SM
MD
LG